SVAKA ČAST!

KAKO JE HRABRI DJEČAK SPASIO ADVENT Svjetleći lampioni poletjeli su u zrak, a jedan je nezgodno pao na krov kućice. Odmah se umiješao jedan roditelj..

 
 Screenshot YouTube

Advent u Križevcima otvoren je sinoć pred više od tisuću građana paljenjem lampiona koji su poletjeli visoko u nebo i stvorili prelijepu vizualnu kulisu. Ipak, bilo je i onih lampiona koji se nisu uspjeli vinuti u zrak, pa je jedan nezgodno pao na krov drvene kućice u kojoj se iznajmljuju klizaljke, a odmah do kućice nalazi se i šator pa je situacija bila prilično opasna, piše Podravski.hr.

Mogući požar pak spriječio je hrabri dječak. Jedan od roditelja vidio je gorući lampion i podigao svoje dijete na krov, a dječak je uspio skloniti lampion bacivši ga na pod i tako zaradivši spontani pljesak publike. Na snimci se vidi i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević (s kapom na glavi) kako se ubrzano spušta niz stepenice nakon što je uočio moguće probleme s vatrom.

Srećom, Martinčević, inače po struci profesionalni vatrogasac, nije morao reagirati s obzirom da je dječak riješio situaciju i definitivno ponio titulu heroja večeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:21