KAMPANJA

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ IZA 1.11. PREDSTAVLJA PROGRAM Formira se 500 stožera diljem Hrvatske, a HDZ uvodi i posebnu mobilnu aplikaciju

Jandroković u HDZ uvodi novu mobilnu aplikaciju za bolju komunikaciju s članstvom
 Goran Mehkek / CROPIX

Kolinda Grabar-Kitarović, prema informacijama iz HDZ-a, trebala bi predstaviti izborni program poslije 1. studenoga, nakon čega će se održati dvije velike klauzure, jedna za kontinentalnu, a druga za jadransku regiju, na kojima će se Grabar-Kitarović obratiti članstvu.

Nakon toga kreće s predizbornim skupovima, a u planu su ponovno i donatorske večere. Službena kampanja, navodno, trebala bi početi 1. ili 2. prosinca s obzirom da se prvi krug izbora planira za 22. prosinca.

HDZ je dosad u Hrvatskoj formirao 500-tinjak izbornih stožera. Osim nacionalnog stožera koji vodi osječko-baranjski župan Ivan Anušić, stožeri su formirani u svim županijama, ali i u gradovima i općinama.

Bolja komunikacija

Glavni stožer sastaje se nekoliko puta na tjedan u Zagrebu, a Anušić ovih dana, u sklopu priprema, obilazi županijske stožere. Dosad je održao sastanke s osam HDZ-ovih županijskih odbora, a do kraja sljedećeg tjedna planira obići sve županije.

U HDZ-u, inače, uvode novu mobilnu aplikaciju za bolju komunikaciju s članstvom. Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković o tome je u ponedjeljak uputio dopis svim predsjednicima županijskih organizacija i predsjedniku zagrebačkog HDZ-a. “Članstvo HDZ-a baza je naše stranačke organizacije, a briga o članstvu jedan je od najvažnijih zadataka stranke. Ovim putem vas obavještavam da Hrvatska demokratska zajednica ima svoju novu mobilnu aplikaciju kojom se može pristupiti različitim važnim informacijama o stranci, koja je ujedno povezana s CRM-om.

Aplikacija je skup alata za interakciju i dvosmjernu komunikaciju sa sadašnjim i budućim članovima. Ona će ujedno olakšavati i unaprijediti svakodnevnu komunikaciju i koordinaciju (npr. poziv za sastanak, odbor, ankete). Ovim putem pozivamo vas da uputite vaše članstvo u preuzimanje aplikacije kako biste olakšali i unaprijedili komunikaciju između svih tijela stranke i članova”, naveo je Jandroković u dopisu.

Prilagodba 15 dana

Ističe da se u prvoj inačici aplikacije komunikacija odvija sa središnjicom stranke, a da će se nakon razdoblja prilagodbe svim predsjednicima organizacija omogućiti slanje obavijesti, zaduženja, sastanaka i kreiranje anketa.

Navodi se i da će razdoblje prilagodbe početi od dana dostupnosti aplikacije i da će trajati 15-ak dana, okvirno do 4. studenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:42