ČOVJEK KOJI JE POKRENUO POBUNU

MARKO GRAHOVAC PROGOVORIO ZA JUTARNJI: Dao bih život za Milanovića i Matića, iz inata ću u SDP!

Nikada, tvrdi Grahovac, nije bio član niti jedne stranke i politika ga ne zanima, ali je ogorčen zbog svojih prijatelja koji bježe iz Hrvatske

ZAGREB - Zvali su me iz SDP-a i u ponedjeljak ću se učlaniti u stranku, u gradsku organizaciju u Velikoj Gorici. Učinit ću to iz inata jer su me neki lažno optužili da mi je Milanović dao 200 eura da dođem u Savsku. Milanovića sto posto podržavam i dao bih život za njega, a pogotovo za Predraga Matića - govori za Jutarnji list Marko Grahovac (30) iz Velike Gorice koji je završio u policijskoj postaji, a priveden jer je nasuprot braniteljskog šatora u Savskoj prosvjedovao, kako kaže, u ime svih mladih koji nemaju posao.

‘Nisam protiv branitelja’

Nikada, tvrdi, nije bio član niti jedne stranke i politika ga ne zanima, ali je ogorčen zbog svojih prijatelja koji bježe iz Hrvatske jer ovdje ne mogu naći posao.

- Nisam protiv branitelja i nisam prosvjedovao protiv njih. Borim se za mlade. Svejedno me već neki nazivaju četnikom i zato sam zabrinut za svoju sigurnost, kao i za svoju obitelj - ističe Marko koji je završio srednju ugostiteljsku školu i već je neko vrijeme bez posla i živi na račun roditelja.

Laži i obmane

Nije, dodaje, oduševljen podrškom koju mu znani i neznani pružaju preko društvenih mreža. Nije očekivao da će njegov dolazak u Savsku s ispisanim parolama “Ja imam PTSP od nerada” i “Ili posao ili kala-šnji-kov” izazvati tako burne reakcije. Iscrpljen je, kaže, zbog neprospavane noći i u strahu zbog svega što se dogodilo. Svejedno bez dlake na jeziku govori što misli o hrvatskim političarima.

- Neka Kolinda i onaj izdajnik Josipović odu iz Hrvatske. A pogotovo Karamarko. Oni lažu i obmanjuju javnost. Nisi svi baš tako glupi kao što oni misle. Da bi nekome nešto dala, Kolinda nekome drugome treba nešto uzeti. A kome će uzeti? Meni možda... SDP-u treba dati vremena. Nitko više ne spominje što je sve HDZ radio i gdje je nestao sav taj novac. Nemoguće je u samo tri godine, koliko je SDP na vlasti, oporaviti gospodarstvo - naglašava i dodaje kako on nema znanja da bi ponudio rješenje za gospodarske probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:25