PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

MILANOVIĆA NA PUTU ZA RIJEKU ZAUSTAVILA POLICIJA U CIVILU 'Mislili su da se bavimo švercom ljudi. To su čari kampanje, pun auto i odmah si sumnjiv'

 
Zoran Milanović
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Predsjednički kandidat SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović na svojem je Facebook profilu objavio kako je vozilo u kojem je putovao za Rijeku u četvrtak zaustavila policija u civilu.

Kako kaže u svojem statusu, policajci su im rekli da vozilo nisu zaustavili zbog prebrze vožnje, već su im bili sumnjivi jer je auto bio pun te su mislili da se bave švercom ljudi.

Status Zorana Milanovića u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Izjaviti da bi “pravosuđe prije svega trebalo slušati narod“ je vrlo opasno i populistički. Objasnit ću vam to na primjeru koji nam se danas dogodio dok smo putovali za Rijeku. Naime, zaustavila nas je policija u civilu i prvo sam pomislio da su nas možda zaustavili zbog brze vožnje. Obavljali su svoj posao. I tad sam ih pitao, idemo pitati narod jesmo li krivi ili ne, zaustavit ćemo promet i pitati narod na autocesti jesmo li krivi ili ne. Fućkaš Ustav i zakone, idemo pitati narod. Malo su me čudno pogledali! E, to vam donosi izjava predsjednice. Na kraju nas nisu zaustavili zbog brze vožnje, već smo im bili sumnjivi zato što nam je automobil bio pun. Mislili su da se bavimo švercom ljudi. To su čari kampanje, pun auto i odmah si sumnjiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:31