IZBORI U LICI

MILINOVIĆ ZA JUTARNJI 'Jesam li očekivao bolje rezultate? Moram biti iskren i reći da jesam'

 Robert Fajt / CROPIX

”Nazvao sam Marijana Kustića i čestitao mu jer je HDZ pobjednik izbora”, rekao je za Jutarnji Darko Milinović, odmah kako su objavljeni prvi rezultati izbora.

”Da li sam očekivao bolje rezultate? Moram biti iskren i reći da jesam, jer sam očekivao nešto bolji rezultat. Na HDZ-u je sada da formira skupštini i naše sebi koalicijski potencijal. Moram im čestitati na pobjedi”.

Na pitanje očekuje li da će HDZ ići na rušenje župana Milinović kaže da odgovor na to pitanje treba prije svega dati Marijan Kustić i HDZ. ”Prije petnaestak dana je rekao da neće ići na rušenje proračuna, ali moguće je da će ipak ići. Vidjet ćemo to narednih dana”.

Milinović kaže da je HDZ ostvario najveću razliku u Senju, gdje HDZ ima 1200 glasova više od drugih. ”Moja je lista u Gospiću jača od HDZ-a, ali je tamo pobjednik Hrvatska stranka prava”.

Darko Milinović kaže da nastavlja svoj posao župana, kao što je radio do sada. ”Očekujem da će županijska skupština biti formirana što prije, jer je bitno za funkcioniranje županija. Čak i ako će HDZ ići na rušenje proračuna, treba to napraviti što prije”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:39