ADAPTACIJA BOLNIČKE ZGRADE

MINISTAR KUJUNDŽIĆ ZAKASNIO NA OTVORENJE NOVOG ODJELA U DUBROVAČKOJ BOLNICI PA PRIZNAO 'Stigao sam na vrijeme u grad, ali sam se - izgubio'

 
 Dragan Matic / CROPIX

Ministar zdravstva Milan Kujundžić zakasnio je na otvorenje hitnog bolničkog prijema u Općoj bolnici Dubrovnik jer se u samom gradu - izgubio, piše Dubrovački dnevnik.

"Zapravo sam na vrijeme stigao u Dubrovnik, a onda sam se, po svom dobrom starom običaju, izgubio", rekao je Kujundžić na samom početku svečanosti te dodao da mu se to dogodi i u njegovom rodnom mjestu Ivanbegovini, seocu u Splitsko-dalmatinskoj županiji koje je prema popisu stanovništva iz 2011. godine brojalo 268 stanovnika.

Objedinjeni hitni bolnički prijem povećat će dostupnost hitne zdravstvene skrbi pacijentima. Adaptacijom postojeće bolničke zgrade unutar kompleksa bolnice, te nabavom i ugradnjom suvremene opreme očekuje se povećanje dostupnosti zdravstvene skrbi za hitna stanja, optimizacija poslovnog procesa bolnice u zbrinjavanju hitnih stanja te kvalitetnije i brže pružanje hitne medicinske pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:48