IVICA JERČINOVIĆ

NA KOBNOM PUTOVANJU U TURSKOJ BIO I BIVŠI NAČELNIK VINODOLSKE OPĆINE 'Žao nam je što smo išli na put, ali sad je kasno za kajanje'

 
Ivica Jerčinović
 CROPIX arhiva

Ivica Jerčinović (67), bivši načelnik Vinodolske općine, i njegova osam godina mlađa supruga Dajana bili su među turistima koji su se zaraženi vratili s putovanja u Tursku, piše Novi list.

Supružnici su se u Hrvatsku vratili 16. ožujka, a već se desetak dana nalaze na bolničkom liječenju u Klinici za infektologiju KBC-a Rijeka.

- Bili smo u dilemi putovati ili ne zbog cijele situacije, informirali smo se u agenciji koji su nas uvjeravali kako nema nikakvih problema i da je Turska sigurna zemlja. Sada nam je žao što se nismo informirali i kod Nacionalnog stožera, ali sada je kasno za kajanje, izjavio je Jerčinović za Novi list.

Odmah po povratku u Hrvatsku su otišli u samoizolaciju.

- Nakon četiri do pet dana samoizolacije, gotovo istovremeno smo supruga i ja počeli osjećati simptome. Javili smo se na testiranje i doznali da smo pozitivni, kaže Jerčinović.

Bivši načelnik Vinodolske općine kaže da su sada i supruga i on već puno bolje, a nakon dva negativna testiranja će biti pušteni doma, opet u samoizolaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:58