GUŽVA

NAKON NESREĆE MINISTRICE ŽALAC NAVALA NA VOZAČKE DOZVOLE Policija zagušena zahtjevima građana kojima su istekli dokumenti

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2019. u 22:30

Zagreb, 110319.
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Miramarska 22.
Na konferenciji za medije, ministrica Gabrijela Zalac zbog prometne nesrece u kojoj je ozljedena djevojcica, ponudila je mandat na raspolaganje.
Na fotografiji: Gabrijela Zalac.
Foto: / CROPIX
Željko Puhovski / Hanza Media

Gabrijela Žalac

U ponedjeljak, prvoga radnog dana ovog tjedna, nakon subotnje prometne nesreće u kojoj je ministrica Gabrijela Žalac u Vinkovcima bez valjane vozačke dozvole automobilom udarila desetgodišnjakinju, čak 40 građana s područja Vinkovaca i okolice predalo je policiji zahtjev za izradu vozačke dozvole, od kojih 16 zbog isteka roka dozvole, potvrdili su u vukovarsko-srijemskoj Policijskoj upravi.

Po podacima vukovarsko-srijemske Policijske uprave, prosjek za Vinkovce je oko 15 podnesenih zahtjeva za izradu vozačke dozvole na dan. Povećan je broj zahtjeva za izradu vozačke dozvole i u ispostavama policije u Vukovaru i Županji.

Prosjek predanih zahtjeva za izradu vozačkih dozvola je 50-ak zahtjeva na dan, a u ponedjeljak ih je za cijelu vukovarsko-srijemsku Policijsku upravu bilo 84, od kojih 35 zbog isteka roka, priopćili su iz te Policijske uprave.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo