DEMANTIJ ČLANKA

Nansi Tireli: Nisam pristala da se Laburisti priključe Kukuriku koaliciji

Zagreb, 150215.U dvorani Lamour u Skorpikovoj ulici odrzan je 2. sabor Hrvatskih laburista na kojem je izabrano novo vodstvo stranke.Na fotografiji: Nansi Tireli, kandidatkina za predsjednicu stranke.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli uputila nam je molbu da objavimo ispravak netočnog navoda u članku novinara Roberta Bajrušija, objavljenog na portalu Jutanjeg lista nakon jučerašnjeg sastanka Predsjedništva SDP-a.

U članku se navodi sljedeće: “Zoran Milanović obavijestio je u srijedu članove Predsjedništva SDP-a o svojem sastanku s Nansi Tireli koja je, kako je ustvrdio, pristala da se Hrvatski laburisti priključe Kukuriku koaliciji.”

Šefica Laburista poslala je sljedeći demantij:

"Radi istine i točnog informiranja javnosti, u potpunosti odbacujem navod da sam sa Zoran Milanovićem održala sastanak, a još manje da sam “pristala da se Hrvatski laburisti priključe Kukuriku koaliciji”.

Hrvatski laburisti će tek nakon formiranja novih tijela stranke raspravljati i o načinu izlaska na iduće parlamentarne izbore te ćemo o tome izvijesti medije i javnost".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:38