'SVAKA ČAST, KRUNO'

NATJECATELJI KVIZA 'POTJERA' UHVAĆENI U POSLJEDNJOJ SEKUNDI, OSTALI BEZ 161.000 KN! Nevjerojatno uzbuđenje u završnici, evo na kojem su pitanju pali

 screenshot HRT

Bankar Denis (51), magistar računarstva Luka (28), freelancerica Gordana (61) i biotehnolog Kruno (40) bili su nadomak podjele 161 tisuće kuna u kvizu 'Potjera'.

U završnoj su potjeri točno odgovorili na 14 pitanja te su pred lovca Krešimira Sučevića Međerala stavili gotovo nemoguć zadatak.

No, Sučević Međeral pokazao se kao nepremostiva prepreka te ih je doslovno u posljednjoj sekundi uhvatio.

Denis, Luka, Gordana i Kruno uspjeli su lovca čak četiri puta vratiti za jedan korak, a kad je voditelj emisije Tarik Filipović pročitao posljednje pitanje praktički su mogli osjetiti kako im se novčanici debljaju.

"U političkom životu koje je države poslije Drugog svjetskog rata ulogu veliku imao Zhou Enlai?", glasilo je pitanje.

S istekom je vremena stigao i točan odgovor.

"Kine", rekao je Sučević Međeral.

Sat je odbrojao do 0:00, Gordana je ispod brade opsovala i prekrila lice rukama, a 161 tisuća kuna nestala je ispod imena natjecatelja.

"Hoće netko?", suosjećajno i šokirano je upitao Filipović.

"Svaka čast", rekao je Denis.

"Žao mi je ekipe. Imali su lijep iznos i pokazali su hrabrost, naročito Gordana i Denis. Ali, eto ga, tako je", rekao je lovac.

Gordana je dovela u pitanje brzinu kojom je Filipović čitao pitanja, no on je bilo kakvu pristranost odbacio pa Gordana nije inzistirala.

Natjecatelji su rekli da će ih Potjera vidjeti opet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:35