GRUBE RIJEČI

NERVOZNI GORDAN MARAS NA FACEBOOKU NAPAO BOŽU PETROVA 'Sutra ću mu u Saboru u lice reći da se srami kako je ovo izveo. On je za mene lažov'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2015. u 13:54

Damir Krajač / CROPIX

Dan uoči konstituirajuće sjednice Sabora, na kojoj će, prema najavama, kandidata za predsjednika hrvatskog parlamenta imati i Domoljubna koalicija i koalicija Hrvatska raste, SDP-ovac Gordan Maras oštro se okomio na čelnika Mosta Božu Petrova.

Nedugo nakon što je Jutarnji objavio informaciju iz izvora u HDZ-u da će Domoljubna koalicija vjerojatno zatražiti javno glasovanje o predsjedniku Sabora, Maras je na svojem Facebook profilu Petrova optužio da se boji tajnoga glasovanja. Nazvao ga je i novim licem HDZ-ove politike, a najavio je da će mu u Saboru u lice reći da se srami te da je on za njega 'lažov i prevarant'.

'Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po meni, nakon svega, on je od početka imao samo jednu misiju. Da pomogne HDZ-u da ponovno dođe na vlast. Od moralne vertikale do čovjeka koji se izgleda boji tajnog glasanja u Saboru, da ga Karamarko i Vaso gledaju da li je digao ruku za njih. Od toga da je Most mogao nadzirati i Sabor i Vladu, do toga da će HDZ imati i premijera i predsjednika Sabora. Uz pomoć Bože Petrova. Koja laž od početka, koja prevara. Ovo je gore nego Sanaderova jamstvena kartica', napisao je Maras.

'Tim Oreskovic (bez kvačica) je od početka bio u kombinacijama HDZ-a, sada će valjda samo privremeno, na godinu dana pričuvati Karamarku stolicu premijera, a on će ionako o svemu odlučivati. Ovo je čisti HDZ, onaj iz mandata od prije pet, šest godina. I nemojte se ustručavati da kažete Boži Petrovu što mislite o njemu kada ga vidite. Neću ni ja. Sutra ću mu reći u lice kada ga vidim da se srami kako je ovo izveo i da je on za mene lažov i prevarant. Ukoliko nemate priliku reći, napišite mu nešto, ima načina. Neka čuje Božo Petrov. Novo lice HDZ-ove politike', napisao je još Maras na svojem Facebook profilu.Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po...

Posted by Gordan Maras on  Sunday, December 27, 2015


Izdvajamo