NEKAD SU BILI PRIJATELJI

NOVI NAPAD DAMIRA KAJINA NA IVANA JAKOVČIĆA 'U Istri je gore nego u Sjevernoj Koreji'

Zagreb, 110214.Trg svetog Marka.Redovna sjednica Sabora.Na fotografiji: Damir Kajin.Foto; Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

PULA - Saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata (ID) Damir Kajin ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare kako je bila bezobraština Ivanu Jakovčiću za njegov ured dati najatraktivnije prostorije u središtu grada za tako mali novčani iznos, te da ga je trebalo smjestiti u bivšu vojarnu "Karlo Rojc", gdje su civilne udruge.

Komentirajući odluku grada Pule, koji je zastupniku u Europskom parlamentu Ivanu Jakovčiću dao u zakup poslovne prostorije po 15 kuna za četvorni metar, Kajin je ustvrdio kako je obrazloženje skandalozno, uvredljivo i vrijeđa zdrav razum.

"Dati najatraktivniji prostor u središtu grada, gdje je prije bila smještena Hypo banka, je doista bezobrazluk", rekao je Kajin i dodao kako je "za taj iznos ured Ivana Jakovčića mogao biti smješten u bivšoj vojarni 'Karlo Rojc', gdje su smještene druge civilne udruge, a ne u elitnom prostoru u samome središtu grada".

"Jakovčić u 'Rojc', a prostor na tržište", poručio je Kajin. On je danas medijsku scenu u Istri ocijenio "carstvom zla" i ustvrdio da je, uz korupciju, drogu i nepotizam, medijska kontrola uništila Istru.

"Temelj demokracije su slobodni mediji, no u Istri, što se toga tiče, stanje je gore nego u Sjevernoj Koreji. To moraju znati i predsjednik Josipović i premijer Milanović", istaknuo je saborski zastupnik Damir Kajin.

Kako je rekao, u Istri je "na djelu vulgarna politička propaganda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:52