SVI SU SPOJILI

Ogromne gužve na autocestama, kolone su i po 5 km; Na A3 u potpunosti izgorio automobil!

Na pojedinim dionicama u zonama radova vozi se u kolonama u pokretu uz zastoje

Autocesta A1 u okolici Zadra, ilustracija

 Zvonimir Barisin/Cropix

16:55 - Pojačan je promet na na važnijim cestama u smjeru mora, pojedinim dionicama autocesta, posebice na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru juga, gdje se u zonama radova vozi u kolonama u pokretu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Promet je pojačan i na gradskim cestama, obilaznicama, na cestama u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom gdje su zabilježena duža čekanja, posebice na izlasku iz Hrvatske.

Povećana je gustoća prometa u smjeru Dubrovnika, a na pojedinim dionicama u zonama radova vozi se u kolonama u pokretu uz zastoje.

između čvorova Otočac i Perušić, u zoni radova i dvosmjernog prometa, u smjeru Dubrovnika kolona je duga oko pet kilometara.

Kolona vozila između čvorova Rovanjska i Posedarje u smjeru Dubrovnika zbog povećane gustoće prometa i radova je oko tri kilometra.

Na A3 Bregana - Lipovac povećana je gustoća prometa u smjeru Lipovca.

Zbog požara na vozilu između čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Kolona teretnih vozila pred GP Bajakovo u smjeru Srbije je oko pet kilometara.

Na A2 Zagreb-Macelj povećana je gustoća prometa u smjeru Zagreba, vozi se bez kolona i zastoja.

Povećana je gustoća prometa u smjeru Lipovca dok je kolona teretnih vozila pred GP Bajakovo u smjeru Srbije oko pet kilometara.


16:45 - Na A3 planuo auto

Na autocesti A3, između čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca izgorio je automobil, javlja 24 sata. Policija je potvrdila kako su poslije 16 sati zaprimili dojavu o požaru automobila. - Vatrogasci i ophodnja su upućeni na teren.

Još uvijek nemamo informacija o ozlijeđenima - rekli su iz policije.

Prema informacijama Hrvatskog autokluba (HAK) na tom dijelu autocesta je i gužva.

- Vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h, jednim trakom, navode iz HAK-a.


15:17 - Gužva na A1

Hrvatski autoklub objavio je ove subote u posljepodnevnim satima da se u smjeru mora na autocesti A1 stvorila velika gužva.

Naime, gužve su od Bosiljeva nadalje, a prema Googleu, put od Zagreba do Zadra traje i do dva sata dulje.

Nadalje, bog vozila u kvaru na autocesti A6, u tunelu Veliki Gložac u smjeru Rijeke, vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Pojačan je promet na gradskim cestama, obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta (osobito na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u smjeru juga), na cestama u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom gdje su zabilježena duža čekanja.

Također, povećana je gustoća prometa u smjeru Dubrovnika, a na pojedinim dionicama u zonama radova vozi se u kolonama u pokretu uz zastoje. Što se Jadranske magistrale tiče, vozi se usporeno kod Pasjaka, kod Šibenskog mosta, Stobreča i Dugog Rata.

Između čvorova Otočac i Perušić, u zoni radova i dvosmjernog prometa, u smjeru Dubrovnika kolona je oko 6 km te se povremeno zatvara tunel Brezik u smjeru Dubrovnika (zbog kolone vozila u tunelu)

Na autocesti A1 smjer Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa u smjeru Dubrovnika, a na pojedinim dionicama u zonama radova vozi se u kolonama u pokretu uz zastoje. Zbog prometne nesreće na čvoru Posedarje, u zoni radova, u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni.

Na državnoj cesti DC1, zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno između Đurmanca i Krapine u smjeru Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:54