DOVRŠEN OČEVID

OTKLONJENE SUMNJE U POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA Otkriveno što se dogodilo s muškarcem i ženom iz Husaina koji su pronađeni u besvjesnom stanju

 
 CROPIX

KUTINA - Dovršenim očevidom u mjestu Husain, provedenim u suradnji s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ i ovlaštenim dimnjačarima, otklonjena je sumnja da je stradali par , koji je u nedjelju pronađen u kući u besvjesnom stanju, pokušao samoubojstvo.

Utvrđeno je da su stradali od udisanja ugljičnog monoksida, odnosno da je u prostoriji kuće u kojoj su bili došlo do povrata dimnih plinova iz razloga što je plinska peć bila priključena na porozan dimnjak. Muškarac i žena koji su u kući pronađeni u besvjesnom stanju, nalaze se u sisačkoj bolnici i njihovo stanje i dalje je teško, doznajemo u PU Sisačko-moslavačkoj.

Kako smo već pisali, u nedjelju, 14. siječnja oko 14 sati u kući u Husainu su u besvjesnom stanju pronađeni 46-godišnji muškarac i 35-godišnja žena. Oboje su vozilom Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kutina prevezeni u sisačku Opću bolnicu te im je konstatirano izuzetno teško zdravstveno stanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:40