POZVANA I POLICIJA

PLATILA 80 KUNA ZA ULAZ PA JE KONCESIONAR TJERAO S PLAŽE Žena iz Poreča proživjela dramu: 'Rekli su mi da sam krava i frustrirana baba'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.06.2019. u 20:17

Premantura, 150814.
Rt Kamenjak. Tamni oblaci rastjerali su turiste s plaza sto je uzrokovalo velike guzve na izlazu iz Kamenjaka.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX

Ilustracija

Na rtu Kamenjak se jučer dogodio incident o kojem je Porečanka Iva Nerlović ispričala Glasu Istre.

Naime, nju su jučer oko 13 sati djelatnici Windsurf Stationa Premantura pokušali otjerati s plaže jer oni imaju koncesiju. Kako je na Kamenjak stigla s 15-godišnjim sinom svoje prijateljice i platila 80 kuna za ulaz, Nerlović nije htjela otići, a nakon toga su joj, kaže, oni na koljeno namjerno spustili kajak i ozlijedili ju, pa je pozvana i policija. Vlasnik koncesije incident nije htio komentirati.

- Planirali smo otići na špilje, nismo namjeravali ostati na toj plaži među pedalinama, ali htjeli smo se tamo malo ohladiti. Onda je došla djelatnica Windsurfinga i krajnje bahato pokušala nas otjerati riječima da ne smijemo biti ovdje, da što ja ne vidim da je to za sport - ispričala je Nerlović i dodala da ju je djelatnica nastavila i vrijeđati.

Rekla joj je da je "frustrirana baba, krava, da ne zna s kim ima posla".

'Na to sam poludjela, rekla sam joj "Nemaš me pravo otjerati" i odlučila da se neću maknuti. No, do mene je stigao vlasnik i rekao da će on tu spustiti kajake te jedan od njih spustio direktno meni na koljeno, smijući mi se u lice', ispričala je Iva Nerlović za Glas Istre.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo