POLICIJA ISTRAŽUJE

Pokradena vlasnica omiljenog brenda nakita koji krasi Hrvatice: ‘Šteta je velika, odnijeli su 10 kilograma...‘

Najviše ukradenog materijala i nakita bilo je od pozlate

Katarina Radnić Zmazek, vlasnica brenda Cloud & Co.

 /Facebook

Omiljeni brend koji vole brojne Hrvatice već godinama jučer je objavio vijest o krađi u njihovim prostorijama tvrdeći da je ukradena velika količina nakita i materijala za izradu istog.

Zaposlenici tvrtke Cloud & Co odmah su zasukali rukave i počeli ispravljati učinjenu štetu, a vlasnica brenda podijelila je s nama detalje.

Na svom Instagram profilu napisali su da je u utorak navečer netko provalio u njihove prostorije i ured pa ukrao velike količine nakita i materijala. Policija je odmah izašla na teren, obavila očevid i pokrenula istragu, a voditelji su privremeno obustaviti svoj webshop kako bi procijenili štetu i reorganizirali proizvodnju.

image

Cloud & Co.

/Facebook

Javila nam se Katarina Radnić Zmazek, vlasnica brenda Cloud & Co. Potvrdila nam je kako su napravili sve što je bilo potrebno kako bi web stranica opet bila čim prije u funkciji, te da policija radi sve što je u njihovoj moći kako bi otkrili počinitelja.

Otkrila nam je da je šteta procijenjena u desecima tisuća eura, te da je najviše ukradenog materijala i nakita bilo od pozlate.

"Pretpostavljam da su počinitelji mislili da se radi o nečemu vrjednijem. Imamo veliku materijalnu štetu, odnijeli su preko 10 kilograma materijala i nakita", dodala je.

Objasnila je i kako se pljačka nije dogodila u dućanu, tako da sve Cloud & Co prodavaonice normalno rade, unatoč tome što su neki kupci mislili da ih privremeno ne mogu posjetiti. Svoje sigurnosne sisteme odmah su postrožili, a isto preporučuju i svim drugim malim tvrtkama.

image

Hrvatski brend Cloud & Co.

/Facebook

Iako je bilo jako uznemirujuće, Katarina i zaposlenici Cloud & Coa nisu se dali previše smesti. Podršku su dobili od brojnih kupaca, ali i konkurentnih brendova.

"To nam je jako puno pomoglo, prijatelji, poznanici, kupci i kolege su nam se javljali i dijelili objavu i podržali nas u svakom smislu. Dokazali su da smo jedni drugima prijatelji i podrška, a ne vuk. Hvala svima na podršci, to nam jako puno znači!", zaključila je.

Cloud & Co webshop ponovno je u funkciji, a vrata njihovih prodavaonica su otvorena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:00