PROVJERENO

POTRESNA ISPOVIJEST SILOVANE ŽENE 'Rekao mi je onako slomljenoj – eto, vidiš da ti nije bilo ništa. Vidiš, izdržala si...'

 
 Provjereno Nove TV

Jedna je žena u petom desetljeću života odlučila stati pred kamere i ispričati svoju potresnu priču o silovanju, unatoč tome što je očekivala osudu društva.

Pred kamerama je ispričala kako je bila usamljena i putem društvenih mreža upoznala muškarca koji se činio divan, a godila joj je njegova pažnja. Mislila je da je konačno našla to što je tražila, no ubrzo se pokazalo da nije baš tako.

Provjereno Nove TV

'Uživala sam s njim razgovarati, znali smo razgovarati po sat vremena, bila bih uvijek sretna kad mi se javio. I onda sam smatrala, došao mi je netko, Bog mi je poslao nekoga, ipak da nisam sama, da me zaštiti, da budem sretna jer dosta sam propatila inače u životu', rekla je za emisiju Provjereno Nove TV.

Provjereno Nove TV

U početku je sve bilo dobro i par se prepustio strastima, no muškarac ju je ubrzo počeo nagovarati na analni seks, što je ona odbila. Iako je znala za njegove želje, nije joj bilo ni na kraj pameti da će se dogoditi silovanje ako ga odbije. Molila ga je da to ne radi, no on ju je ipak analno silovao.

Provjereno Nove TV

'Kada je on završio tu svoju prljavu igru na to mi je rekao, onako slomljenoj, polomljenoj s bolovima: eto vidiš da ti nije ništa bilo, taj seks u anus, to nije ništa strašno i to žena svaka može izdržat. Vidiš, izdržala si i ti', ispričala je. Nakon prvotnog šoka, idućeg ga je jutra odlučila prijaviti policiji i utvrđeno je da postoji opravdana sumnja na počinjenje kaznenog djela silovanja.

Provjereno Nove TV

Provjereno Nove TV

Ono što je kasnije otkriveno još je strašnije. Naime, taj je muškarac prethodno već bludničio nad djecom, podvodio svoju tek punoljetnu suprugu i silovao njezinog maloljetnog brata. Zbog toga je bio osuđen na sedam godina zatvora, a na kraju kazne je sad zatražio da ga se kastrira. To mu Ministarstva zdravstva i pravosuđa nisu odobrili, pa mu je preporučena tek psihoterapija, javlja Provjereno.

Provjereno Nove TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 13:32