SASTANAK NA VRHU

PREDSJEDNICA RAZGOVARALA S PUTINOM 'Prenijela sam mu posebne pozdrave svoje kćeri, prilično dugo su razgovarali na marginama Svjetskog prvenstva'

 
 Profimedia, TEMP Sipa Press

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović boravila je jučer u Parizu gdje je obilježena stota obljetnice završetka Prvog svjetskog rata. Pritom je u razgovoru za N1 televiziju prokomentirala spor koji je oko Marakeške deklaracije nastao između nje i Vlade RH, razgovore s Junckerom i Trumpom te ruskim predsjednikom Putinom.

- S Putinom smo razgovarali vrlo kratko o zbivanjima na jugoistoku Europe, ponovila sam mu poziv da dođe u Republiku Hrvatsku te mu prenijela pozdrave svoje kćeri koja ga je posebno pozdravila jer su na marginama Svjetskog prvenstva razgovarali prilično dugo, otkrila je predsjednica.

Podsjetimo, Vladimir Putin spremno je pozirao nakon odigranog finala Hrvatska-Francuska u svlačionici Vatrenih, a prije same utakmice imao je službeni sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović koja je u Moskvu doputovala sa suprugom Jakovom Kitarovićem te djecom Katarinom i Lukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:02