UGODAN DAN U MOSKVI

PROCURILE FOTOGRAFIJE PLENKOVIĆA I JANDROKOVIĆA UOČI POVIJESNE UTAKMICE U MOSKVI Pogledajte što su premijer i šef Sabora radili u fan zoni

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2018. u 18:38

Moskva, Rusija, 110718.
Stadion Luznjiki.
FIFA World cup Russia 2018.
Nogometna utakmica polufinala svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018, Hrvatska Engleska.
Na fotografiji: Davor Suker, Andrej Plenkovic, Gordan Jandrokovic.
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

 

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u srijedu je bio u Moskvi, a uoči nogometne utakmice Hrvatska-Engleska u društvu predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića posjetio je fan zonu Hrvatskog nogometnog saveza.

Ugodno druženje s navijačima začinio je i partijom stolnog nogometa, a u njoj je sudjelovao i Jandroković, o čemu svjedoče fotografije sa službenog Twittera HNS-a.

 

Nakon druženja s navijačima Plenković je novinarima izjavio kako je za Hrvatsku "bitan suficit" kad je u pitanju rezultat, te dodao kako "najprije treba skočiti pa onda hopsati".

Rekao je i kako su svi doživjeli veliki ushit, veliki ponos na hrvatsku reprezentaciju i izbornika Zlatka Dalića.

"Takva velika promocija Hrvatske kakvu doživljavamo zadnjih nekoliko tjedana i zadnjih dana, jednostavno je neusporediva s bilo čim", ocijenio je Plenković.

Čestitao je Hrvatskom nogometnom savezu, Hrvatskog gospodarskoj komori i Hrvatskoj turističkoj zajednici te predstavnicima glavnih hrvatskih kompanija koje su organizirale fan-zonu u Moskvi.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo