UGODAN DAN U MOSKVI

PROCURILE FOTOGRAFIJE PLENKOVIĆA I JANDROKOVIĆA UOČI POVIJESNE UTAKMICE U MOSKVI Pogledajte što su premijer i šef Sabora radili u fan zoni

 
 Tom Dubravec / CROPIX

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u srijedu je bio u Moskvi, a uoči nogometne utakmice Hrvatska-Engleska u društvu predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića posjetio je fan zonu Hrvatskog nogometnog saveza.

Ugodno druženje s navijačima začinio je i partijom stolnog nogometa, a u njoj je sudjelovao i Jandroković, o čemu svjedoče fotografije sa službenog Twittera HNS-a.

Nakon druženja s navijačima Plenković je novinarima izjavio kako je za Hrvatsku "bitan suficit" kad je u pitanju rezultat, te dodao kako "najprije treba skočiti pa onda hopsati".

Rekao je i kako su svi doživjeli veliki ushit, veliki ponos na hrvatsku reprezentaciju i izbornika Zlatka Dalića.

"Takva velika promocija Hrvatske kakvu doživljavamo zadnjih nekoliko tjedana i zadnjih dana, jednostavno je neusporediva s bilo čim", ocijenio je Plenković.

Čestitao je Hrvatskom nogometnom savezu, Hrvatskog gospodarskoj komori i Hrvatskoj turističkoj zajednici te predstavnicima glavnih hrvatskih kompanija koje su organizirale fan-zonu u Moskvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:03