DRAMA U TROGIRU

PUCA KONSTRUKCIJA ČIOVSKOG MOSTA!? Kamion prekrcan teretom oštetio jednu od najopterećenijih prometnica u zemlji, policija regulira promet

 

Zbog sumnje u pucanje konstrukcije, stari čiovski most, jedina poveznica kopna s otokom, od 13 sati je zatvoren, a promet regulira policija, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako doznaju u Slobodnoj, danas nešto iza 12 sati, nakon što je mostom prošao kamion prekrcan teretom, došlo je do pucanja konstrukcije, nakon čega su na teren izašli pripadnici policije, Hrvatskih cesta te stručnjaka s Instituta građevinarstva hrvatske koji ispituju statiku.

Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo.

Zbog oštećenja dijela konstrukcije čiovskog mosta, promet se odvija naizmjenično jednim kolničkim trakom, izvijestila je u ponedjeljak splitska policija.

Promet na mostu reguliraju policijski službenici koji su na terenu uz djelatnike Hrvatskih i Županijskih cesta.

"Napominjemo kako je promet preko mosta dozvoljen samo osobnim vozilima mase ispod 3,5 tona. Na navedenoj lokaciji bit će postavljena privremena prometna signalizacija, koja će se tamo nalaziti do daljnjega, odnosno do sanacije oštećenja. Obzirom na gužvu u prometu, molimo vozače za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije te uputa i naredbi policijskih službenika", navode u PU splitsko-dalmatinskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:38