VUKOVARSKI GRADONAČELNIK

'REKAO SAM I VIŠE NEGO ŠTO SAM HTIO...' Penava potvrdio kako je prosvjed koji se trebao održati u Vukovaru upitan

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2019. u 13:37

Vukovar, 030519
Premijer Andrej Plenkovic obisao je radove na obnovi vodotornja u drustvu gradonacelnika Ivana Penave.
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / CROPIX

Ivan Penava i Andrej Plenković

 

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava izjavio je u ponedjeljak da je upitan prosvjed koji se trebao održati u Vukovaru u listopadu zbog nezadovoljstva sporim procesuiranjima ratnih zločina, ali, dodao je, ima i drugih putova da se dođe do rezultata.

"Da, prosvjed je upitan. Tu ste u pravu. Nisam rekao ni da, ni ne, a drugo, nije prosvjed jedini put i način kako se može doći do rezultata", rekao je Penava u odgovoru na novinarsko pitanje te dodao kako više od toga ne može reći jer je rekao i više nego što je htio.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava odgovarao je na novinarska pitanja nakon potpisivanja ugovora o početku obnove vukovarske Osnovne škole Nikole Andrića.

Prošlog petka vukovarski se gradonačelnik u Vinkovcima sastao s predsjednikom Vlade i HDZ-a Andrejom Plenkovićem, koji je boravio na 54. vinkovačkim jesenima, a razgovor je, kako su izvijestili mediji, potaknula najava mogućega novog vukovarskog provjeda zbog neprocesuiranja ratnih zločina. Penava je u subotu novinarima potvrdio da se u petak sastao s Plenkovićem, a razgovor je, kako je rekao, protekao "bez obaveznih tema".

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo