PRED ŽENOM I DJECOM

Rijetko viđeno divljaštvo: Nakon nepropisnog pretjecanja Poljak otrgnuo prijavu policajcu iz ruku i stao s njome brisati stražnjicu

Kada su ga policajci legitimirali i upozorili na prekršaj, stao ih je psovati i vrijeđati
Dugopolje, 170810.Prometni policajci Kristian Perisic (lijevo) i Tonci Pivic iz postaje Prometne policije Split svakodnevno nadziru promet na autoputu A1 od Dugopolja do Sibenika.Nadzor vrse pomocu vrlo brzog BMW automobila kojim presrecu vozace koji voze prebrzo pri cemu ih snimaju kamerom i naplacuju kaznu od 500 do nekoliko tisuca kuna ovisno o brzini.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Rijetko viđenim divljaštvom iskazao se 47-godišnji poljski državljanin J.Z.L. iz Katowica.

Njega su policajci, dok je zajedno sa ženom i djecom putovao na ljetovanje u Vodice, zaustavili u Zaostrogu, i to nakon što su uočili da nepropisno pretječe.

Kada su ga policajci legitimirali i upozorili na prekršaj, stao ih je psovati i vrijeđati, a vrhunac izljeva bijesa nastupio je kada su mu krenuli ispisati prekršajnu prijavu. U tom je trenutku Poljak iščupao nalog iz ruke policajca i stao njime simulirati brisanje stražnjice, naočigled žene i djece, kao i prolaznika, pokazujući što misli o svemu tome, piše Slobodna Dalmacija .

Muke policajaca nastavile su se nakon što su divljeg Poljaka željeli privesti u PP Makarska. On se trgao iz ruku policajaca, da bi u jednom trenutku glavom udario u njihovu službenu škodu. Tom prilikom zaradio je lakšu ozljedu glave, točnije posjekotinu na čelu.

Koncert uvreda nastavio je i u postaji, i to na račun voditelja smjene, kao i petorice plavaca.

U jednom trenutku tražio je i pomoć Veleposlanstva Poljske u Zagrebu.

Tijekom dana bit će priveden prekršajnom sucu s prijavom zbog vrijeđanja službene osobe, kao i divljanja u prometu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:10