'PROBLEMI S ULJEM'

'SAMO VI PRATITE TAJ INTERNET I DALEKO ĆETE' Nova agonija putnika u Croatia busu: Kako se putovanje na liniji Metković-Split pretvorilo u epopeju

Ilustracija
 Mario Pusic / CROPIX

Čitateljica portala Dalmacija danas u utorak se tom portalu požalila da je autobus prijevoznika Croatia Bus kojim je trebala iz Metkovića doći u Split kasnio u polasku i dolasku te da je na putu do Splita više puta morala presjedati.

Dalmaciji danas je rekla da je njoj rečeno da se u polasku kasnilo zbog problema s uljem.

- Čekali smo bus i mehaničare iz Međugorja te su nas ukrcali u bus na kojem piše “NK Croatia Zmijavci”. Na izlazu za Zagvozd, gdje inače presjedaju putnici koji idu u Imotski, opet su nas izbacili sve u novi bus. Sada smo u Dugopolju. Sad će ovi iz Vrgorca popraviti to i čekati ljude koji idu Zagreb, dok nas iskrcaju u Splitu, rekla je čitateljica dok je još bila na putu.

Čitateljica je vozača pitala zašto njezin autobus kasni te mu spomenula da na internetu piše da autobus treba krenuti.

- Samo vi pratite taj internet i daleko ćete, navodno je vozač odgovorio čitateljici.

Iz Croatia Busa su za Dalmaciju danas rekli da je spomenuti autobus zaista pretrpio kvar, ali i da su putnici u konačnici stigli za Split. - Putnici su presjeli i u Split su stigli sat vremena duže od predviđenog, rekli su iz Croatia Busa. Čitateljica im je potvrdila da je autobus zaista stigao.

Podaci Autobusnog kolodvora Split kažu da je spomenuti autobus iz Metkovića u Split trebao doći u 11:45 sati. Dalmacija danas navodi da je tvrtku Croatia Bus kontaktirao u 13:45 sati te da su im tada rekli da je autobus kasnio sat vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:06