TRAGEDIJA U FRANKFURTU

Slavlje završilo kobno za hrvatskog navijača: Ispao iz jurećeg auta i poginuo

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 15.06.2012. u 11:03

Luka Gerlanc / CROPIX

Pri padu je udario glavom u rubnik ceste. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, ali mu liječnici nisu uspjeli spasiti život

FRANKFURT - Pretjerano slavlje remija Hrvatske i Italije na Europskom prvenstvu u Poljskoj završilo je kobno za hrvatskog navijača iz Frankfurta. Njemački mediji objavili su kako je 22-godišnji navijač hrvatske reprezentacije ispao iz automobila tijekom slavlja na ulici.

- Hrvatski navijač je tijekom slavlja sjedio na otvorenom prozoru automobila koji se kretao. Izgubio je ravnotežu. Pri padu je udario glavom u rubnik ceste. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu, ali mu liječnici nisu uspjeli spasiti život - izjavio je glasnogovornik frankfurtske policije.

Istovoremeno je objavljeno kako je i jedan njemački navijač platio ceh pretjerane proslave nakon njemačke pobjede nad Nizozemskom u srijedu navečer . Svjedoci su potvrdili kako je 43-godišnjak bio pijan kada se preksinoć uputio kući nakon zajedničkog gledanja utakmice, ali kući nikad nije stigao. Pronađen je na dnu jezera Edersee na sjeveru pokrajine Hessen.

Izdvajamo