BROJNI LAJKOVI KOLEGA

SPLITSKA POLITIČARKA OBJAVILA FOTOGRAFIJE KOJE SU IZAZVALE LAVINU NEGODOVANJA Besramno se pohvalila kako uživa u zabranjenoj deliciji

 
 Facebook

Iako je izlov prstaca u Hrvatskoj strogo zabranjen, a barem svakom Dalmatincu bi trebalo biti jasno i zašto, splitska gradska vijećnica SDP-a Aida Batarelo nema, čini se, baš nikakav problem osladiti se ovom zaštićenom školjkom.

Ukazao nam je na to naš čitatatelj kojeg je silno uzrujala činjenica da se gradska vijećnica ovim zabranjenim guštom čak pohvalila na svom Facebook profilu.

'Javljam Vam se zgrožen situacijom da splitska gradska vijećnica i kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Splita Aida Batarelo uživa u prstacima i pri tome se hvali na svom javnom profilu na Facebooku.

Konzumacija prstaca je primitivan snobizam!

Isprika joj je da se nalazi u BIH pa je legalno al i dalje ne mijenja činjenicu da uništava obalu, te da se često prstaci švercaju iz RH jer u BIH nema mora koliko se prstaca proda.

Jesu li to socijaldemokratske vrijednosti koje zastupa Aida Batarelo i SDP u Splitu?!

Neki njeni pratitelji na Facebooku su je prozvali na što ona odgovara kako se nalazi u inozemstvu pa se na nju zakon o zabrani ne odnosi.

Znači li to da je u posjeti zemlji gdje je kamenovanje i silovanje žena dozvoljeno da bi sudjelovala u istom!?

P.S. Među mnoštvom članova i simpatizera SDP-a koji su lajkom na njenu objavu podržali njen sramotan čin je i predsjednik gradske organizacije SDP-a Split Goran Kotur, kao i mnogi drugi visoko pozicionirani članovi!

Sudjeluju li i oni u ovakvim "izletima"? Očito im je svima bitnija guzica od naše obale!, piše naš čitatelj.

I nemamo što dodati... Istina, Batarelo nije u zakonskom prekršaju, ali u svakom drugom smislu ovo joj nikako nije trebalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:12