VIKEND EGZODUS

SPREMITE SE ZA KAOTIČNI PRODUŽENI VIKEND! Svi putevi vode prema moru, HAC upozorava sve putnike na što moraju paziti kako bi što manje čekali

Na fotografiji: naplatne kućice Lučko
 Damir Krajac / CROPIX

Za produženi vikend, od 22.06. do 25. lipnja 2017. godine, očekuje se pojačani promet na glavnim autocestovnim pravcima, upozorila je Uprava tvrtke Hrvatske autoceste - održavanje i naplata cestarine u priopćenju.

Pojačani promet očekuje se već danas u poslijepodnevnim satima, kao i tijekom sutrašnjeg dana u smjeru mora na autocestama A1 Zagreb-Split-Dubrovnik i A6 Rijeka-Zagreb, te na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac u smjeru istoka.

U nedjelju, 25. lipnja očekuje se povratak, a time i veći broj vozila u smjeru unutrašnjosti.

Regulacije prometa na autocestama A3 Bregana - Zagreb - Lipovac i A4 Goričan - Zagreb ostat će i tijekom ovog vikenda, stoga molimo vozače, a u cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na autocestama, da poštuju prometnu signalizaciju, prate poruke na info-displejima o uvjetima na cesti te da svoju vožnju prilagode uvjetima na autocesti.

U slučaju pojačanog prometa ili izvanrednog događaja moguće su kolone i eventualni zastoji na sljedećim dionicama autocesta A3 i A4:

Na Autocesti A3 Bregana - Zagreb - Lipovac:

Na dionici od čvora Križ do čvora Ivanić Grad u smjeru Zagreba, zbog oštećenja lateralnog kanala, promet se odvija pretjecajnim trakom uz mogućnost i u slučaju pojačanog prometa puštanjem prometa i po zaustavnom traku.

Na Autocesti A4 Goričan - Zagreb:

Na dionici od čvora Kraljevečki Novaki do čvora Ivanja Reka u oba smjera, zbog sanacije nadvožnjaka preko željezničke pruge, vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:00