ESKALACIJA SUKOBA BELJAK-GRMOJA

'ŠTOVANI, STAR SAM 53 GODINE, VISOK 178 CM, TEŽAK 72 KG I ČLAN SAM HDZ-a' Beljak dobio ponudu da 'odabere mjesto i vrijeme', eto što je odgovorio!

 
Krešo Beljak
 Damjan Tadić / Hanza Media

Sukob između Kreše Beljaka i HDZ-ovca ne stišava se ni dva dana nakon što je šef HSS-a prozvao članove vladajuće stranke i nazvao ih kukavicama. Članove HDZ-a to je izgleda jako pogodilo jer su jučer na službenom Twitter profilu stranke objavili anketu s pitanjem "Tko je veći agresivac? KBeljak koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", a kao odgovore su ponudili Nikolu Grmoju i Krešu Beljaka.

To im se ekspresno obilo u glavu budući da su svi korisnici Twittera odreda spominjali HDZ-ovog župana optuženog za obiteljsko nasilje, Alojza Tomaševića, ali i druge članove stranke koji su se proteklih godina našli u vijestima zbog prijetnji i nasilnog ponašanja.

No, jedan član HDZ-a iz Vinkovaca odlučio se na malo drugačiju taktiku u okršaju s Beljakom. Naime, u Twitter raspravi koja se razvila povodom ankete HDZ-a, voditeljica službe za odnose s javnošću i medijima HSS-a Ivana Tomić objavila je mail člana HDZ-a Zlatka Jurišića u kojem Beljaka poziva na fizički obračun.

Sadržaj e-maila glasi:

- Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca.

Naravno, Beljaku nije trebalo dugo na odgovor.

Twitter (Krešimir Beljak)

- Evo jednog pismenog i hrabrog ali gluhog. Ja nisam zainteresiran jer je stariji i niži od mene pa ne bi bilo fer. Ali ako netko na lajni jest, podaci su tu - poručio je Beljak uz emotikone na kojima "plače od smijeha".

Stvar je pak jutros dodatno začinio bivši prvak u powerliftingu Marin Vlahović, koji se danas predstavlja kao novinar, i koji je izazvao Beljaka na "šoru", ako je suditi prema zadnjoj objavi šefa HSS-a na Twitteru.

Beljak mu je kratko odgovorio:

- Ovakvi primitivci stvarno misle da me mogu ispovocirati. Novinar? Marin Vlahović? Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:55