PREVRNUO SE

STRAŠNA PROMETNA NESREĆA U PODSTRANI Vozaču pozlilo za volanom, poginuo na licu mjesta: 'Nisam mogla više gledati, strašno je bilo...'

Ilustracija
 Robert Fajt / Hanza media

Vozaču Twinga koji je smrtno stradao u prevrtanju vozila na cesti u Podstrani u utorak oko 13,20 sati najvjerojatnije je pozlilo te je izgubio kontrolu nad automobilom, piše Slobodna Dalmacija.

Prema prvim informacijama, prije par dana pušten je s bolničkog liječenja te se još uvijek oporavljao. Radi se o starijoj muškoj osobi iz Splita koja je vozila iz smjera Omiša.

- Nisam čula udarce nego tek vozilo Hitne pomoći, a kada sam izašla vidjela sam automobil prevrnut na krov i čovjeka kako leži ispod njega. Nisam mogla više gledati, strašno je bilo – kazala je za Slobodnu Dalmaciju mještanka Podstrane kraj čije kuće se dogodila teška prometna nesreća.

Očevid koji će provesti policija utvrdit će sve okolnosti. Neslužbeno saznajemo kako je vozač izgubio kontrolu nad twingom nakon čega je iz svog kolničkog traka iz smjera Omiša prešao u susjedni i otklizao van ceste.

Udario je u komad ograde, zatim u veliki kamen te u kombi koji je bio na privatnom parkiralištu tik uz cestu. Od jačine udaraca twingo se prevrnuo na krov te je u naletu pomakao parkirani kombi s mjesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:58