IVA BALENT

TODORIĆEVA KĆI U PRVOM JAVNOM ISTUPU OD IZBIJANJA KRIZE U AGROKORU 'Bila sam bolesna, a onda sam zahvaljujući savjetima jedne žene čudesno ozdravila'

Iva Balent
 Boris Kovačev / HANZA MEDIA

Prvi put nakon izbijanja afere Agrokor, kći Ivice Todorića Iva Balent stala je pred televizijske kamere, i to one RTL-ove emisije Exkluziv.

- Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi, rekla je Iva Balent za Exkluziv.

Na pitanje od čega je bolovala, odgovorila je kako joj je srce bilo bolesno, ali da je prije sedam godina čudesno ozdravila.

- Ja vam uopće ne mogu opisati koji je to osjećaj, dodala je tvrdeći da joj je život promijenila motivacijska govornica Ana Bučević.

- Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu, ispričala je Iva, koju je ekipa RTL-ovog Exkluziva zatekla među 220 ljudi na radionici spomenute motivacijske govornice.

- Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula, objasnila je Iva, koja o poslovnom krahu svoga oca nije govorila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:31