OBAVLJEN OČEVID

U SPLITU U JEDNOM DANU PRONAĐENA DVA MRTVA MUŠKARCA Jedan je bio u prizemlju hotela, par sati prije pronalaska građane molili za pomoć u potrazi

Ivo Ravlić/ilustracija/HANZA MEDIA

U Splitu je tijekom utorka policija identificirala dvije mrtve muške osobe. Najprije je pronađen 36-godišnji Splićanin koji je nestao 12. veljače iz stana u ulici Ruđera Boškovića u kojem je živio s majkom koja se brinula o njemu, piše Slobodna Dalmacija.

Policija je objavila čak i identitet osobe javno objavivši da ga se traži, ali je tijekom srijede muškarac pronađen mrtav pa je informacija skinuta. Njegovo tijelo nađeno je u prizemlju gradilišta hotela Radisson Blue na Trsteniku.

U stanu u Vukasovićevoj ulici u Splitu pronađen je mrtav 44-godišnjak koji je živio sam. Kada ga nije vidio nekoliko dana, njegov susjed je pozvao policiju. Na njegovom tijelu su zamijećene promjene što ukazuje da je čovjek duže vremena bio mrtav u tom stanu, ali je ipak bilo moguće obaviti identifikaciju.

Nakon očevida tijelo je prevezeno na Odjel patologije radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. Kako stvari stoje, u prvom slučaju se ne radi o elementima kaznenog djela, a tako je i u drugom slučaju.

ELIPSO

Izdvajamo