BRUNA ESIH NA FACEBOOKU

VANDALSKI ČIN NA ULAZU U PROSTORIJE NEOVISNIH ZA HRVATSKU 'Netko je na ploču s natpisom stranke napisao 'Ustaše!!! Napadač je ostavio i svoj potpis'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.05.2019. u 20:38

Facebook

 

Predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih na svom je Facebook profilu izvijestila o vandalskom činu koji je zabilježila u prostorijama stranke u Jurišićevoj.

Naime, netko je natpisnu ploču išarao natpisom 'Ustaše!!!', a Esih piše kako se to dogodilo u nedjelju popodne.

- Napadač je ostavio i svoj rječit potpis: komunistički srp i čekić, kojim su se oduvijek kitili jugoslavenski komunisti koje smo vidjeli i dan ranije na putu prema Bleiburgu, a pod njim su, prosvjedujući protiv Hoda za život, jaukali i jugonostalgičari u Rijeci.

Pristojno bi bilo stvar prijaviti policiji, ali ima li potrebe to činiti kad policija nije prstom mrdnula ni nakon što nam je nedavno slična ploča ukradena, no uskoro ćemo imati ministre koji nisu stasali na jaslama JNA, pa će i policija biti djelotvornija, napisala je predsjednica stranke.

Esih je danas sa stranačkim kolegom Željkom Glasnovićem dan provela u Vinkovcima u sklopu predizborne kampanje za euroizbore. Jučer je na Lojbaškom polju pored Bleiburga gdje je odala počast ubijenim vojnicima postrojbi tzv. NDH.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo