ŠALJIVA SNIMKA

VIDEO: 'GOSPODINE PREDSJEDNIČE, AMERIKA JE PRVA, A HRVATSKU UČINITE TREĆOM' Naši komičari objasnili Trumpu zašto zaslužujemo biti u društvu najboljih

 Screenshot

Naša mala zemlja je ogromna. Imamo planine, doline, otoke i dugačku obalu prepunu zgodnih žena koje dolaze vidjeti svi Europljani, ovako počinje video parodija na govor Donalda Trumpa koji su snimili satiričari Ivan Šarić, Siniša Mareković i Vedran Tomac.

Nakon što je na inauguraciji rekao kako mora 'Ameriku opet učiniti prvom', Nizozemci su se prvi našalili na račun slogana američkoga predsjednika.

Slijedile su ih i druge države, a sad su i Hrvati odlučili objasniti zašto bi trebali biti barem treći.

Naime, u satiričnom videu domaće produkcije objašnjava se kako je Njemačka, 'koju jako volimo', zaslužila visoko drugo mjesto, a skromna Hrvatska zadovoljit će se i trećim.

- Dubrovnik će vam se osobito svidjeti, gospodine predsjedniče. Okružen je zidinama, jako velikim zidovima... Ondje se snimao i film 'Ratovi zvijezda', u kojem je glavni junak tiranin koji želi sve pobiti. To će vam biti omiljeni film - govore komičari Trumpu.

U videu također hvale hrvatske političare, koji su među najboljima na svijetu jer 'vole novac, jeftini su i lako ih se može kupiti'.

Satirični trojac Donaldu je također objasnio da su pametni Hrvati izumili kravatu i struju, a susjede Slovence opisao je kao narod koji ne zna sagraditi ni najobičniji zid, aludirajući na bodljikavu žicu postavljenu zbog izbjegličke krize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:50