POLA VIJEĆNIKA NAPUSTILO SJEDNICU

VIDEO: KERUM NASRNUO NA HSLS-ovca NA SPLITSKOM GRADSKOM VIJEĆU 'Majmune glupi! Nokautirat ću te prvom prilikom kad te uhvatim, p...a ti materina!'

 
 Screenshot/Youtube

Taman kad smo pomislili sjednica splitskog Gradskog vijeća protječe mirno, Željko Kerum se pobrinuo da zasjedanje dođe do ruba incidenta, odnosno fizičkog obračuna s HSLS-ovcem Tonćijem Blaževićem.

Blažević je u raspravi o amandmanima na točku o izgradnji komunalne izgradnje, nakon što je završio, u polušali kazao kako se više neće do kraja sjednice javljati za riječ "na radost njegovih koalicijskih partnera, a o Kerumovima da ne govori".

To je bilo dovoljno da se Kerum obruši na Blaževića. - Što se ti mene stalno hvataš? Majmune glupi! Nokautirat ću te prvom prilikom kad te uhvatim, p....a ti materina! Ti ćeš meni prijetit! - poludio je Kerum

Istom mjerom mu je uzvratio Blažević - majmune glupi, p....a tebi materina. Onda se Kerum zaletio prema Blaževiću, no spriječili su ga Saša Horvat i Miranda Ivanišević Dvornik i ostale kolege.

Vidjevši što se događa, vijećnici MOST-a i Pametnog su napustili vijećnicu. Predsjednik Jure Šundov nakon incidenta je dao pauzu od pet minuta, nakon koje mu je Jakov Prkić zamjerio zašto nije dao opomenu

- Prihvaćam sve kritike na sebe, procijenio sam da to nije potrebno, kako bi mirno nastavili sjednicu - odgovorio mu je Šundov.

-To onda znači da u ja sad mogu govoriti što hoću i nikome ništa. Ovo je mjesto nulte tolerancije na ovakve stvari. Hajmo se onda lipo svi potući i hajmo doma! Evo sad ću i ja poludjet! - podigao je glas Prkić i teatralno lupio šakom o stol. Šundov je ostao pri svome, nakon čega je Prkić napustio vijećnicu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:35