'MALA ITALIJA'

VIDEO: NADREALNE SCENE U KARLOVCU, SVE JE PREPUNO DUGIH CIJEVI I - KARABINJERA! Građani se počeli okupljati, ali na kraju su razočarani otišli kući

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.05.2019. u 14:43

Karlovac, 070519.
U Karlovcu je nastavljeno snimanje akcijske triler-komedije 'The Hitmans Bodyguard 2', odnosno 'The Hitmans Wifes Bodyguard. Na scenama na sredisnjem trgu se nisu pojavile glavne zvijezde filma.
Na fotografiji: Filmska scena na karlovackom trgu.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX

 

Snimanje hollywoodskog filma 'Hitman’s Wife’s Bodyguard', koji se već tjednima snima u Hrvatskoj, nastavljeno je danas u Karlovcu.

Karlovac je tako glumio talijanski grad, zasad još neimenovan, pa su se na ulicama mogla vidjeti talijanska policijska vozila i policajci. Iako su se brojni obožavatelji tome nadali, u Karlovac nisu stigle najveće zvijezde ovog filma, Salma Hayek i Samuel L. Jackson, javlja KAportal.

 

Za potrebe snimanja je jedan dio Starog placa u Karlovcu kulisama pretvoren u mjesto na kojem se odvijaju ulični radovi. U okolici Karlovca će se snimati još neke scene za ovaj film, neslužbene su informacije koje prenosi KAportal, a dodaje se da je grad od snimanja hollywoodskog hita nešto i zaradio jer je filmskoj ekipi naplaćeno 17.430 kuna za zakuo javne površine. Iz gradske uprave su poručili da će danas do 20 sati zbog snimanja filma biti uspostavljena privremena regulacija prometa.

 

Snimanje filma ‘The Hitman’s Wife Bodyguard’ Patricka Hughesa odrađivalo se ranije u Rovinju, Rijeci, Trstu i Zagrebu. Zvijezda filma Salma Hayek je od dolaska u Hrvatsku već više puta pisala o ljepotama naše zemlje na društvenim mrežama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo