POLICIJA PROVODI ISTRAGU

VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU Evo kako je nepoznati vandal u fantomki noćas razbijao stakla na klinici poznatog liječnika Nikice Gabrića

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 24.02.2020. u 09:06

Ustupila Klinika Svjetlost

 

Klinika Svjetlost, u vlasništvu poznatog hrvatskog liječnika Nikice Gabrića, koji je nedavno otkrio da je mason, tijekom noći je bila metom vandala koji je razbio ulazna vrata u zgradu.

Jutarnji list došao je u posjed snimke vandalizacije Klinike Svjetlost, na kojoj se može vidjeti kako nepoznati muškarac pepeljarom na stalku otprilike 15 puta udara ulazna vrata klinike te konačno pepeljaru baca na vrata i odlazi.

Muškarac na gornjem dijelu tijela nosi tamnu odjeću, a lice i šake su mu pokrivene. Hlače koje je vandal imao na sebi nešto su svjetlije.

 

Na snimci s nadzorne kamere koja pokriva sjeverno parkiralište Klinike može se vidjeti kako se vandal, prema svemu sudeći, udaljava od objekta.

 

Nepoznati muškarac u fantomki željeznom pepeljarom je lupao po vratima klinike.

Policija je započela istragu, a identifikaciju počinitelja mogle bi olakšati snimke nadzornih kamera.

Podsjetimo, velika afera izbila je nakon što je policija privela uredništvo portala tjednika 7Dnevno zbog sumnje da su nekoliko tjedana ucjenjivali Nikicu Gabrića prijeteći objavom tekstova u kojima ga 'prokazuju' kao šefa masonske lože.

Nakon toga je Nacional objavio da je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić također mason. Jelenić je potom ustvrdio da je Gabrić pokušao utjecati na tijek predistrage protiv troje novinara tjednika Dnevno, što je liječnik Gabrić demantirao. Na koncu je Jelenić morao podnijeti ostavku nakon što se doznalo da je član masonske ogranizacije.

 

Izdvajamo