POLICIJA IH TRAŽI

VIDEO: PREPOZNAJETE LI FANTOME SA SPLITSKOG POLJUDA? Snimljen dvojac koji je navodno na travnjaku nacrtao svastiku

Splitska je policija od građana zatražila pomoć u identifikaciji dvoje misterioznih muškaraca
 YouTube/MUP

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava objavila je snimku dviju nepoznatih osoba za koje se sumnja da imaju veze s crtanjem svastike na poljudskom travnjaku, uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Italije.

'Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje događaja od 12. lipnja 2015., kada je na travnjaku nogometnog stadiona „Poljud“ u Splitu uočen simbol svastike, policija je danas objavila videozapis, koji je snimljen u noći 8/9. lipnja 2015., a na kojem se nalaze dvije nepoznate osobe, koje dovode u svezu s navedenim događajem', navodi se u policijskom priopćenju.

Na snimci se vidi dvojac kako preskače zaštitnu obalu, vidljivo nastojeći ostati neopažen.

Jedan od muškaraca odjeven je u kratke hlače i majicu s kapuljačom dugih rukava svijetle boje, dok je drugi u dugim hlačama i tamnoj majici s kapuljačom. Obojica su kapuljačama djelomično maskirala lice, a na snimci se vidi i kako sa sobom preko ograde unose ruksak.

'Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o identitetu osoba sa snimke, odnosno raspolažu informacijama o počiniteljima ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.', navodi još u priopćenju splitska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:32