SAGA SE NASTAVLJA

VIDEO: STANKOVIĆ PODNIO KAZNENU PRIJAVU PROTIV PERNARA? Zastupnik Živog zida opet se pozvao u emisiju: 'Znam tko me hoće politički eliminirati'

 Screenshot / Facebook

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar preko svog profila na Facebooku objavio je vijest da je Aleksandar Stanković protiv njega podnio kaznenu prijavu te da će se na sutrašnjoj sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva raspravljati o skidanju imuniteta Pernaru.

‘Danas su me zvali iz Mandatno-imunitetnog povjerenstva jer je voditelj Aleksandar Stanković s HRT-a digao kaznenu prijavu protiv mene, vjerojatno zbog uvrede. I sutra u 12 će se o tome glasati na sjednici’, rekao je Pernar u videu.

Saborski zastupnik Živog zida dodao je i kako nije upoznat s motivima koji stoje iza tužbe, a Stankovića je pozvao ‘na dijalog’ i ponovno se pozvao u emisiju da bi do kraja videa prozivao HRT-ovog voditelja.

'Emisija postoji radi gosta i gledatelji koji gledaju emisiju, gledaju je radi gosta i onoga što on ima za reći. Po mom sudu, on to ne razumije, on misli da emisija postoji radi njega. Da je ona stvorena da bi njemu služila. U konačnici cilj je jasan. Cilj je moja politička eliminacija kako bi se ušutkao moj glas. Prepostavite sami kome smetam. Ja bih rekao zna se, ali nije samo HDZ, to je puno više od HDZ-a. Ja smetam ljudima koji su glavni vladari naše zemlje, a to su bankari. Mi u Saboru najmanje odlučujemo, ovo je samo predstava kojom vas zavaravamo da ste vi ti koji ste nosioci vlasti.

Napišite javno zašto ja ne bih smio odgovoriti na pitanje. Napišite. Recite javno. Jel vi znate da mene na HRT uopće ne zovu? Znate li vi, gospodine Stankoviću, kakva je to cenzura? To je HDZ-ova televizija, gospodine Stankoviću. Jeste li vi toga svjesni? Kad to kažem, vi umjesto da se sakrijete od srama, što vi radite? Vi mene tužite. Kakav ste vi kralj, gospodine Stankoviću. Zato jer znate da ste na sudu javnosti izgubili. I umjesto suda javnosti idete na sud, sud koji kontrolira zna se tko', rekao je između ostalog Pernar.

Portal N1 pokušao je dobiti i Stankovićevu stranu, no nije bio dostupan.

Ivan Pernar je 13. studenog nakratko gostovao u emisiji Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2 koju je nakon 15 minuta naprasno napustio kasnije optužujući da mu je bilo zabranjeno slobodno govoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:21