KRATAK FITILJ

VIDEO: VOJKO OBERSNEL IZVAN KONTROLE Isprovociralo ga pitanje o lignjama: 'Zabij si taj mikrofon u guzicu!'

 Tea Cimaš / Cropix

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel pojavio se dobro raspoložen na podjeli lignji svojim sugrađanima u povodu blagdana sv. Vida i Dana grada Rijeke.

No njegovo raspoloženje naglo su pokvarili komentari i pitanja novinara HRT-a Ranka Stojanca.

Obersnel je novinaru kazao kako nema vremena za probati lignje, no da ih inače 'baš voli'.

- Stvarno nema smisla da ne probate lignje - komentirao je novinar, a onda ga je riječki gradonačelnik vidno iznerviran pošteno je izvrijeđao.

- Mislim da nije važno hoću li ja to probati ili neću, ali kad vi postavljate pitanja uvijek mogu očekivati neko glupo pitanje, pa tako i ovog puta - kazao je Obersnel pa kasnije dodao: - Stavi si mikrofon u guzicu.

- Ja vas nisam vrijeđao, rekao je Stojanac, na što mu je Obersnel brzo odgovorio: 'E pa ja vas vrijeđam, zato što ste vi toliko puta uvrijedili sve ljude oko sebe da mi je dosta toga!'.

Pogledajte video koji je HRT objavio na svom Facebook profilu.









Obersnel se kasnije o nemiloj situaciji oglasio na svom Twitter profilu.

'Ranku Stojancu nemam se namjeru ispričati, ali se ispričavam sugrađanima i gledateljima HTV-a što sam dopustio da me Stojanac isprovocira', napisao je.

'Inače na Dan grada je stvarno glavna tema da li ja volim jesti lignje i zašto ih danas nisam jeo. Nisam ponosan na svoju reakciju', dodao je gradonačelnik Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:51