Kako napreduje Dragon Age: Inquisition?

Prošlo je gotovo tri godine od izlaska Dragon Age 2 igre koju su mnogi igrači ocijenili vrlo loše. No budući da je prvi dio bio sveopće prihvaćen, BioWareu se daje još jedna šansa i svi ljubitelji RPG naslova čekaju izlazak trećeg dijela, Dragon Age: Inquisition u prodaju.

Mark Darrah, producent BioWarea je na svom blogu napisao status vezan uz razvoj spomenute igre koja je, prema njegovim riječima, daleko dogurala od onoga što je tvrtka prikazala na PAX Primeu u kolovozu ove godine.

Darrah spominje i “Holiday Build”, verziju igre koja je napravljena za članove tima s kojom će se moći zabavljati preko nadolazećih praznika. Ova verzija je daleko od gotove, no omogućava zaposlenicima da odigraju cijelu priču, pripremljeni su svi dijelovi gameplaya, a sređeni su i dijelovi pričanog dijaloga kao i glazba. Ovom verzijom se dakako želi testirati tehnologija koja pokreće igru, ali i klase likova s kojima će biti moguće zaigrati Dragon Age. “Holiday Build” uključuje i unaprjeđenje sadržaja poput drveća, mrtvih bića, lica kao i zona interijera i eksterijera koji su ključni elementi igre.

“Područja formiraju veliki dio sadržaja u igri Dragon Age: Inquisition. Vrlo mi je važno da igra pokriva veliki broj lokacija”, rekao je Darrah. “Ne samo da ona proširuju mogućnosti i pričanje priče, već daje mogućnost da prikažemo mnogo različitih stvari. U igri koja stavlja veliki naglasak na istraživanje, to je vrlo bitno”, dodao je.

Dragon Age: Inquisition je nedavno odgođen, a u prodaji ga očekujemo tek na jesen 2014. godine za PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 i Xbox One.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:21