Stigle nove informacije za Dragon Age: Inquisition

Stigle nove informacije za Dragon Age: Inquisition

Cameron Lee, producent igre Dragon Age: Inquisition je objavio na službenom blogu par novih slika i novi trailer za nadolazeći RPG. Na novim sadržajima možemo vidjeti okoliš koji ćemo otkrivati i moramo priznati da izgleda sjajno.

“Svako područje u videu ima svoj realistični ekosustav sa predatorima, lovinom, frakcijama i mogućnosti za proširenja vašeg igraćeg iskustva. Populacija svijeta je bazirana na sustavu koji ju mijenja uzimajući u obzir vaše radnje i kako su one utjecale na ravnotežu pojedinog područja. Vidjet ćete bandite koji napadaju gradove, jelene koji biježe od vukova, divove koji se hrane medvjedima (!!!) i bezbroj drugih scenarija.” – poručio je Lee.

Dinamični otvoreni svijet će se prostirati kroz nekoliko zona koje uključuju dio Thedasa koji sadrži Ferelden, Orlais, Free Marches i Nevarra. U zonama će se nalaziti mreža utvrda koje ćete moći osvojiti i prenamijeniti na način koji vam odgovara i time pridonijeti konačnoj pobjedi u ratu. Ukoliko vas zanima kako će izgledati gameplay, onda svakako pogledajte naš prijašnji članak vezan za Inquisition.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:05