DRAMA U LONDONU

ATENTATOR U NEVJEROJATNOM SPLETU OKOLNOSTI LIKVIDIRAO SAMOG SEBE Zapucao u čovjeka pa stradao od vlastitog metka, nesuđena žrtva sve snimala mobitelom

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 09.09.2019. u 17:17

The scene on Malden Road, Kentish Town, north-west London, where a man was found with a gunshot wound after police, including armed officers, were called to a shooting late on Sunday night., Image: 469873774, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Ilustracija

 

Da se izreka 'tko se mača laća, od mača i pogiba' ponekad trenutačno može ostvariti pokazuje slučaj koji istražuje britanska policija - smrt muškarca na jugoistoku Londona za kojeg se vjeruje da se slučajno sam ustrijelio gađajući drugog, javlja u ponedjeljak Sky News.

Policija je potvrdila da je dobila dojavu o sumnjivoj aktivnosti u nedjelju poslijepodne.

Nešto kasnije začula se pucnjava i pozvani su naoružani časnici i hitna pomoć. Na mjestu događaja nađen je ozlijeđeni muškarac u dvadesetim godinama koji je ubrzo preminuo od ozljeda nanesenih vatrenim oružjem, prenosi Sky News.

Lokalni mediji prenose izjave očevidaca koji su rekli da je mlađi muškarac želio ustrijeliti drugog čovjeka, ali je slučajno pogodio sebe.

"Metak se odbio od prozora automobila, možete vidjeti tragove", rekla je jedna 56-godišnja žena koja živi u blizini mjesta pucnjave.

"On je došao upucati nekog drugog, ali je na kraju pogodio sebe", kazala je ona.

Također je rekla da je mladić koji je navodno bio meta ostao tamo i snimao tijelo preminulog mobitelom.

Muškarac koji je želio ostati anoniman rekao je da je čuo tri ili četiri različite verzije događaja. Po jednoj ga je ustrijelio čovjek na mopedu, po drugoj netko iz automobila, a po trećoj verziji sam se ubio i to slučajno.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo