SJEĆATE SE GRUPE BOYZONE?

BIZARNO UBOJSTVO U PREDGRAĐU METROPOLE Bivša djevojka pop zvijezde ubila dadilju (21) svoje djece pa tijelo zapalila u vrtu svog luksuznog stana

 
 Facebook

Bivša djevojka pop zvijezde uhićena je sinoć zbog sumnje da je ubila dadilju svoje djece i spalila njezino tijelo u vrtu gotovo milijun funti vrijednog stana u predgrađu Londona.

Sabrina Quider (34) čiji je bivši partner bio član poznatog boy banda, Boyzone, zadržana je u pritvoru nakon što su zabrinuti roditelji koji su išli sa svojom djecom iz škole zamijetili veliki plamen i dim koji je užasno smrdio.

Kada je policija u srijedu kasno poslijepodne stigla na mjesto zločina, tijelo je bilo toliko spaljeno da nisu mogli ustanoviti godine, pa čak niti spol žrtve. No mještani su otkrili kako se radi o 21-godišnjoj Sophie Lionnet, dadilji iz Francuske.

Francuskinja koja je stigla u London kako bi učila engleski živjela je s Quider u njezinom stanu više od godine dana i brinula se za njezinu trogodišnju kći i šestogodišnjeg sina.

Inače, Sabrina Quider je razvedena od oca jednog djeteta, Irskog pjevača Marka Waltona koji je sada slavni glazbeni mogul i živi u Los Angelesu.

Susjedi tvrde kako je majka francusko-alžirskog porijekla, koja samu sebe predstavlja kao stilisticu, šminkericu, modnu dizajnericu i te kantautoricu, 'ima puno novca' i bogat društveni život, a kako je dadilji plaćala samo 50 funti mjesečno.

Njezin profil na društvenim mrežama pun je fotografija iz glamuroznih restorana.

- Sabrina je voljela izlaziti s prijateljima i uvijek se činilo kako imaju puno novaca. Sophie je bila iz siromašne francuske obitelji i živjela je s njom 14 mjeseci u stanu. Bila je nesretna, toliko da je prošlog mjeseca otišla par noći prespavati kod jednog od njezinih prijatelja. Kada se definitivno odlučila vratiti kući, zamolila je majku da joj pošalje 40 funti kako bi mogla platiti put. Trebala je otići u ponedjeljak, no nikad nije stigla.

- Sabrina je pak uvijek bila prava party djevojka, uvijek nasmiješena u društvu prijatelja. No kod kuće sa Sophie je bila puno drugačija. Otac šestogodišnjaka ih je napustio prije nekog vremena i imala je novog dečka - kazao je jedan prijatelj ubijene dadilje.

Susjeda koja je zamijetila plamen kaže kako je prvo mislila da u vrtu pale lišće, a druge susjede potvrdile su da definitivno nije mirisalo na roštilj i kako nisu mogle dokučiti što je to gorjelo.

- Par koji je živio u tom stanu definitivno nije bio prijateljski raspoložen. Znali smo čuti kako se žestoko svađaju - kazao je susjed koji živi na gornjem katu zgrade.

Sabrina Quider je uhićena na licu mjesta zajedno s 40-godišnjim muškarcem, a policija ih je cijelu noć ispitivala. Detektiv Richard Leonard koji radi na slučaju zamolio je sve koji žive u blizini da im pomognu s informacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:25