POVLAČE SE S DUŽNOSTI

BRITANCI SE 'ODRIČU' HARRYJA I MEGHAN Čak je i čuveni muzej uklonio njihove figure iz prikaza britanske kraljevske obitelji: 'Tu im više nije mjesto!'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2020. u 13:06

Wax figures of Britain's Prince Harry and his US fiancee Meghan Markle are pictured during a photocall at Madame Tussauds in central London on May 9, 2018. - Britain's Prince Harry and US actress Meghan Markle will marry on May 19 at St George's Chapel in Windsor Castle. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
AFP

Voštane figure princa Harryja i supruge Meghan

Muzej voštanih figura Madame Tussauds uklonio je figure princa Harryja i njegove supruge Meghan iz prikaza britanske kraljevske obitelji pošto su njih dvoje objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Harry i Meghan objavili su u srijedu navečer na društvenim mrežama da planiraju više vremena provoditi u Sjevernoj Americi, te da se nadaju kako će postati financijski neovisni i osnovati novu dobrotvornu organizaciju. Njihova je najava, kako se čini, iznenadila Harryjevu baku kraljicu Elizabetu i njegova oca princa Charlesa.

Buckinghamska palača objavila je da su razgovori s Harryjem i Meghan o tim pitanjima u ranoj fazi.

Madame Tussauds, koji posjeduje više od 250 voštanih modela slavnih osoba, objavio je da će figure Harryja i Meghan biti premještene u drugi odjel, dalje od postava obitelji koji uključuje kraljicu Elizabetu, princa Phillipa, princa Charlesa, princa Williama i njegovu suprugu Kate.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo