KRALJEVSKA OBITELJ

BRITANSKA JAVNOST BIJESNA: 'MEGHAN JE LICEMJERNA' Vojvotkinja tvrdi da je velika ljubiteljica životinja, ali za Štefanje to nije pokazala

 
'Fantastična četvorka' i princ Charles
 Profimedia, Press Association

Vojvotkinja od Sussexa ipak se pridružila svom suprugu princu Harryju i članovima kraljevske obitelji na tradicionalnom lovačkom druženju u srijedu na Štefanje, unatoč ranijim tvrdnjama britanskih medija da se žestoko protivi krvavim sportovima.

Trudna Meghan (37), koja na proljeće očekuje prinovu, stigla je na gozbu u povodu Štefanja nakon što je njezin suprug proveo jutro loveći fazane sa svojim ocem princom Charlesom i princom Williamom. BIla je u društvu vojvotkinje od Cambridgea što otočki mediji tumače kao još jedan znak pomirenja između kraljevskih šogorica nakon brojnih medijskih napisa o njihovu navodnom animozitetu.

Vesela zabava odvijala se na Drvenoj farmi, seoskom imanju od pet spavaćih soba, gdje princ Filip provodi većinu svog umirovljeničkih dana.

- Nakon obilnog i bogatog doručka muški članovi obitelji zaputili su se u lov. Doručak se sastojao od ribe, šunke, jaja, pahuljica i tosta koji im je dao energije za hodanje i trčanje po blatnjavim poljima, rekao je izvor blizak obitelji.

Nekada je kraljica Elizabeta II sa kraljevskim suprugama kupila plijen: skupljale su fazane, jarebice te poneku patku.

Često su izlazile fotografije Njezinog veličanstva kako cijedi krv iz vrata ustrijeljenih ptica, čemu su se oštro protivile akitivisti za prava životinja. No, ti su dani daleko iza kraljice koja je napunila 92 godine.

Trudna Meghan bila je unutra jer je bilo hladno, dok je Kate ostala u Anmer Hallu, imanju od 10 spavaćih soba, pazeći na svoje troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa.

No do ručka, svi su se okupili u Drvenoj farmi, a Meghan je stigla u Range Roveru sa kraljicom i princom Filipom (97).

Na meniju su bili hladni naresci, vruće kobasice, juha, salate, alkohol i čaj kako bi ugrijao lovce, a ove godine im se pridružio i princ Andrew te po prvi puta njegov zet Jack Brooksbank, suprug priceze Eugenije, koja je također bila na svečanom ručku.

- Sve prošlo je opuštenom raspoloženju i svi su bili odlično raspoloženi. Kraljica je oduševljena što su Kate i Meghan zakopale ratnu sjekiru, rekao je izvor blizak obitelji.

Nakon ručka Meghan i Kate su se vrtile u Sandrigham na čaj s kraljicom i princom Filipom.

Vjeruje se da su se nakon lova i svečanog ručka princ Harry i Meghan vratili u Norfolk gdje su se družili s njezinom majkom Dorijom Ragland, a William i Kate su proveli vrijeme s njezinom obitelji u Berkshireu.

Početkom mjeseca mediji su krivo prenijeli informaciju da je Meghan zabranila svome suprugu sudjelovanje u krvavim sportovima, kojima se oduvijek protivila te su pisali kako Harry na nagovor supruge ove godine neće sudjelovati u tradicionalnom lovu na Štefanje, u kojemu sudjeluje od svoje 12. godine.

Ideja da bi Meghan zabranila Harryju lov, pišu britanski mediji, proizlazi iz činjenice da je bivša glumica jednom dizajnirala veganske hlače, sebe opisivala kao ljubiteljicu životinja koja odbija reklamirati krzno te se jednom izjasnila kao veganka.

Izvori bliski paru demantirali su kasnije informaciju da je veganka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:44