SCARAMUCCI O IDUĆIM PLANOVIMA

Čovjek kojeg je Trump najurio nakon deset dana ispričat će svoju stranu priče, ali morao je reagirati na glasine o aferi s Foxovom voditeljicom

 
 Jonathan Ernst / REUTERS

Anthony Scaramucci, čovjek kojeg je američki predsjednik Donald Trump najurio s mjesta direktora za komunikacije nakon samo deset dana, najavio je da će ispričati svoju stranu priče.

Scaramucci će, najavio je, uživo na televiziji ispričati vlastitu priču o tome što se dogodilo, a u tome će mu pomoći bivši dopredsjednik Fox Newsa Bill Shine. Kaže da će tako dobiti priliku da ga čuju građani odnosno Trumpovi birači Amerikancima će se obratiti u petak. U intervjuu za Huffington Post, odgovarajući na pitanje što će raditi iduće, kazao je da će se najprije povući iz javnog života, a onda će se vratiti.

White House Communications Director Anthony Scaramucci arrives with U.S. President Donald Trump aboard Air Force One at Long Island MacArthur Airport in Ronkonkoma, New York, U.S. July 28, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst - RTX3DBW7
Jonathan Ernst / REUTERS
Anthony Scaramucci snimljen u jednom od deset dana koliko je bio direktor komunikacija Bijele kuće

Do odlaska Scaramuccija s dužnosti došlo je na zahtjev umirovljenog generala Johna Kellyja, koji je u ponedjeljak postao novi predstojnik ureda Bijele kuće. Bivši financijer na Wall Streetu Scaramucci je prošli tjedan prostačkim jezikom napao dotadašnjeg predstojnika ureda Bijele kuće Reincea Priebusa i glavnog Trumpova stratega Stevea Bannona.

Scaramucciju ne ide ni na osobnom planu

Nakon što je dobio otkaz, objavljeno je i da je njegova supruga prije nekoliko tjedana podnijela zahtjev za razvod, a njihova sina rodila je prije tjedan dana. Mediji su se vrlo brzo raspisali o mogućim razlozima, a među njima je i navodna afera koju ima s voditeljicom Fox Newsa Kimberly Guilfoyle.

TV personality Kimberly Guilfoyle attends a special screening for
Andrew Kelly / REUTERS
Kimberly Guilfoyle jedno je od zaštitinih lica Foxovih vijesti, a odlučno je demantirala bilo kakvu aferu s bivšim Trumpovim šefom komunikacija

Scaramucci je zbog tih napisa prvi put od otkaza progovorio u javnosti, kad je jasno i odlučno demantirao bilo kakav ljubavni odnos "s dobrom prijateljicom Kimberly".

Foxova voditeljica Guilfoyle također je priopćila da demantira bilo kakvu ljubavnu vezu sa Scaramuccijem, i to putem glasnogovornika medija na kojem radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:36