TETA MONSTRUM

DADILJA DROGIRALA DJECU DA BI U MIRU MOGLA OTIĆI U SOLARIJ Mališane stare između 6 mjeseci i 4 godine prisiljavala da piju lijekove za spavanje

 
 Profimedia, Superstock

Žena koja je drogirala i ostavila samu djecu koju je čuvala u svom domu kako bi otišla u solarij, osuđena je na 21 godinu zatvora, piše CBS News.

32-godišnja January Neatherlin iz Oregona priznala je da je djeci staroj između 6 mjeseci i 4 godine davala lijekove za spavanje kako bi u miru mogla otići u solarij ili teretanu.

Neatherlin je uhićena nakon što je policija u njezinom domu, u kojem je vodila ilegalni vrtić, pronašla sedmero male djece ostavljene bez ikakvog nadzora. No, osim što ih je prisiljavala da piju lijekove za spavanje i ostavljala same, na djeci su pronađene i ozljede glave te opekotine od vrućeg mlijeka.

Policija okruga Deschutes
January Neatherlin

'Tijekom suđenja nije pokazala nikakvo žaljenje, čak ni kad je suočena s bijesnim roditeljima', rekla je majka jednog djeteta, Audrey Torrance.

Inače, Neatherlin je otprije poznata policiji jer je pod imenima January Livsey i January Brooks počinila nekoliko krađi i prijevara.

Dozvolu za vođenje dječjeg vrtića 'Little Giggles' dobila je 2010., no kad joj je dvije godine kasnije ta licenca istekla, više je nije obnavljala. U SAD-u je dozvola za vođenje vrtića potrebna jedino ako osoba brine za više od troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:27