KAO U FILMU

DRAMA U SUSJEDSTVU Trovačica kolega s posla varala je muža, slagala mu da je silovana, a onda je on smislio plan kako da se osveti ljubavniku...

 
 Facebook

Nakon što je Sanja Nikolić (41) iz Smedereva uhićena za pokušaj ubojstva svojih kolega u Poljoprivredno-savjetodavnoj stručnoj službi jer im je stavljala otrov u kavu, na vidjelo su izašli šokantni detalji pozadine priče koji nalikuju scenariju iz krim-filmova.

Naime, Sanjin suprug, Dejan P., nedavno je prijavio nadležnom tužiteljstvu da je njegova supruga silovana.

- Navodno je zatekao suprugu kako se s nekim dopisuje, šalje SMS-ove i ona mu je tada ispričala da je silovana - doznaje 'Blic' od izvora iz pravosuđa.

Dejan P. potom je saznao ime navodnog seksualnog napasnika pa je na kuću tog mladića bacio molotovljev koktel. Srećom, pritom nitko nije ozlijeđen.

Facebook

Ubrzo je otkriveno da Sanja nije bila silovana već da se s navodnim napasnikom upoznala preko društvenih mreža i da su, navodno, imali kratku vezu.

Za njezinu aferu se pročulo, a Sanja je bila uvjerena da su za curenje informacija krivi njezini kolege s posla pa im se odlučila osvetiti: u kavu im je stavila smrtonosni otrov za zaštitu od štetočina.

- U petak 23. ožujka, posljednjeg dana rada pred godišnji odmor, na posao je donijela kavu i prema njenoj zamisli u ponedjeljak, kada ne bude u Poljoprivredno-savjetodavnoj službi, kolege i direktor, njih ukupno 15, na kolegiju su trebali ispiti taj topli napitak. Kavu je trebala, po običaju, kuhati kuharica, tako da prema Sanjinom planu, ona ne bi imala dodirnih točaka s trovanjem kolega - priča izvor 'Blica' upoznat sa slučajem.

Međutim, plan joj se izjalovio kada su kod jednog kolege došla dvojica zemljoradnika kako bi provjerili svoju zemlju. Sanjin kolega im je skuhao kavu i obojici je pozlilo. Jedan je pao u nesvijest, dok se drugi preznojavao pa je Sanjin kolega pozvao Hitnu pomoć.

Kada su mu otrovani ratari rekli da im je pozlilo od kave, Sanjin kolega nije povjerovao, pa je i on ispio gutljaj kave i srušio se. Sva trojica su prevezena u bolnicu, gdje je utvrđeno da su otrovani te im je ukazana pomoć.

Analiza DNK uzoraka s lica mjesta dovela je policiju do osumnjičene.

Sanja Nikolić je osumnjičena za pokušaj teškog ubojstva, a u zatvoru bi mogla završiti na najmanje 10 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:31