GENIJALAN ZAKLJUČAK

Evo Morales: Muškarci koji jedu piletinu postaju homoseksualci

Morales je 'objasnio' kako proizvođači piletine u meso stavljaju ženske hormone zbog čega 'muškarci koji jedu to meso imaju problema u bivanju muškarcem'
 Sipa

TIQUIPAYA - Bolivijski predsjednik Evo Morales izjavio je u utorak kako bi muškarci trebali prestati jesti piletinu ukoliko žele zadržati kosu i muževnost.

Morales je na konferenciji posvećenoj okolišu okupljenima 'objasnio' kako proizvođači piletine u kokoši ubrizgavaju ženske hormone zbog čega 'muškarci koji jedu tu vrstu mesa imaju problema u bivanju muškarcem'. Dodao je i kako pretjerano konzumiranje piletine vodi do ćelavosti.

No, Moralesova su upozorenja zakasnila par desetljeća. Naime, proizvođači piletine u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama te brojnim drugim zemljama tvrde kako su od ubrizgavanja hormona u kokoši odustali prije više desetljeća te da je takvo obogaćivanje hrane u većini zapadnih zemalja zabranjeno.

- Suludo je misliti kako konzumiranje hormonima obogaćene piletine može promijeniti seksualnu orijentaciju kod osobe - izjavio je Cesar Cigliutti, predsjednik argentinske homoseksualne zajednice.

Bolivijski se predsjednik, inače poznat po svojim 'vještim' izjavama, osvrnuo i na Coca Colu za koju također tvrdi da je opasna.

Morales je za sve okrivio 'zapad', referirajući na industrijske zemlje poput SAD-a, za koji drži 'da svakog dana šalje sve više otrova'. Zaboravlja međutim kako je 'tajni sastojak' u popularnom piću bilo nešto što je i on sam donedavno uzgajao na svojoj farmi kao predsjednik udruge proizvođača koke, biljke čija su psihoaktivna svojstva uklonjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:47