TALIJANSKA ATRAKCIJA

FOTO: NEVJEROJATNA MAKLJAŽA NA POPULARNOJ TURISTIČKOJ LOKACIJI Turistkinje se počerupale zbog selfija, letjeli su šake, intervenirala i policija

    AUTOR:
    • Sandra Pudja

  • OBJAVLJENO:
  • 15.08.2018. u 11:38

Polizia Roma Capitale (Twitter)

Obje žene baš su jako htjele selfie na istom mjestu u isto vrijeme. Na kraju su se potukle i dobile policijske fotografije na internetu

 

Rimska Fontana di Trevi okupljalište je mase turista koji žele vidjeti i fotografirati jednu od najpoznatijih turističkih atrakcija. Atraktivna je, među ostalim, zbog svoje visine (više od 25 metara) i širine od skoro 50 metara.

No ni to nije bilo dosta za dvije posjetiteljice da svaka snimi svoj selfie u miru, već je sve završilo čupanjem i šaketanjem.

Dogodilo se to prošlog tjedna kad su dvije žene htjele snimiti selfie kod fontane, ali na istoj poziciji u isto vrijeme. Nije baš posve jasno kako je došlo do svađe jer fontana ostaje na istom mjestu nakon svakog selfija, no 19-godišnjakinja iz Nizozemske i 44-godišnjakinja talijansko-američkih korijena počele su se naguravati za selfie, da bi uskoro jedna drugu počele šamarati i udarati.

Objema su prišle njihove obitelji, ali i policajci, koji su ih pokušali razdvojiti i smiriti.

Tamošnja policija sve je lijepo objavila na Twitteru, uključujući fotografije tučnjave, tako da će turistkinje ipak imati uspomenu iz Italije.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo