HTJELA JE NASLJEDSTVO

Hladnokrvna manipulatorica: Dvojici muškaraca obećala seks pa ih navela da joj ubiju muža

Collinge bio duboko odan svojoj ženi, iako je znao da ga vara

Charlotte Collinge (45) osuđena je na zatvorsku kaznu od minimalno 23 godine nakon što je kući pozvala dva muškarca kojima je obećala seks, no koje je onda navela da joj ubiju muža. Policija smatra da je to učinila zbog nasljedstva vrijednog 1 milijun funta.

Ubojstvo je bilo osobito brutalno, s obzirom da je Clifford Collinge (61) u vlastitom domu zadobio 46 različitih ozljeda. Stephen Shreeves (40) i Kevin Dale (27) napali su ga dok je Charlotte negdje na ulicama Mansfielda u Nottinghamshireu kupovala kokain. Tek kad su stigli ispred kuće najavila im je promjenu plana, a s obzirom da su pristali učiniti kako je tražila osuđeni su na 18 godina svaki.

Kad se Charlotte vratila kući, našla je muža kako leži u lokvi krvi, no samo ga je prekoračila i tek pola sata poslije pozvala hitnu pomoć. Tužitelji su na suđenju ustvrdili da je Collinge mogao preživjeti da je pomoć pozvana odmah.

Prijatelji obitelji objasnili su da Collinge bio duboko odan svojoj ženi, iako je znao da ga vara i da je tolerirao svakakvo njezino ponašanje. Više su se puta rastajali i mirili, a nedavno je ona otišla živjeti s 21-godišnjim mladićem. Collinge ju je i dalje financirao i pozvao da se preseli natrag nakon što ju je mladi ljubavnik navodno istukao. Charlotte nije bila voljena među Collingeovim prijateljima jer su smatrali da ga iskorištava, s obzirom da je bio relativno bogat, i nikako im nije bilo jasno što i dalje vidi u njoj. Kažu da ga je sad i doslovno u grob otjerala prevelika ljubav prema supruzi.

Bračni je par imao jednu kćer od 16 godina, a Collinge je iz prethodnog braka imao još jednu, kojoj su sada 34 godine. Obje kćeri oca su opisale kao izvanrednog oca kojeg su obožavale. Mlađa kći sad se preselila u kuću obitelji svog dečka, a starija, koja ima djecu, u nevjerici je ispričala da jednostavno ne zna kako objasniti svojoj djeci zašto njihovog obožavanog djeda više nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:51